ΣΚΙΑΘΟΣ


 1η ημέρα

(Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Αμαλιάπολη - Σκιάθος)Αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη στις 04:15 τα ξημερώματα και στάση στη Λάρισα για επιβίβαση των εκδρομέων στις 06:15 από την κεντρική πλατεία. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο λιμάνι της Αμαλιάπολης με άφιξη περίπου στις 08.30 ενώ το καράβι μας, αναχωρεί στις 09:00. Άφιξη στη Σκιάθο στις 11:30 με 11:45 (στο παλιό λιμάνι).Μετά την αποβίβασή μας, συγκεντρωνόμαστε μπροστά στο λιμάνι και με τη βοήθεια των συνοδών του γραφείου, κατευθυνόμαστε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια/καταλύματα για να αφήσουμε τις αποσκευές μας και να ξεκουραστούμε.Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την χώρα της Σκιάθου και να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της. Σημείο αναφοράς της περιήγησής μας είναι το σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, το οποίο λειτουργεί ως μουσείο (προαιρετική είσοδος). Στη συνέχεια, έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και σας προτείνουμε τα τσιπουράδικα και τις ταβέρνες στο παλιό λιμάνι τα οποία έχουν ποιοτική κουζίνα και καλές τιμές.Το απόγευμα, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε μία από τις παραλίες του νησιού για το απογευματινό σας μπάνιο. Μπορείτε να επιλέξετε την παραλία του Βρωμόλιμνου, την διάσημη παραλία Κουκουναριές ή την παραλία της Αγ. Ελένης για να κάνετε τις βουτιές σας.Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το ποτό σας ή ένα υπέροχο cocktail στις διάσημες Μαξιλάρες όπου χτυπάει η νυκτερινή ζωή του νησιού. Για όσους το επιθυμούν, μπορούν να συνεχίσουν για ένα ποτό και στα club του νησιού που βρίσκονται λίγο μετά το νέο λιμάνι της Σκιάθου. Επιστροφή στο δωμάτιο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα(Κρουαζιέρα στα Λαλάρια και το Κάστρο - Σκιάθος)

Ξυπνάμε το πρωί και αναχωρούμε για την προαιρετική κρουαζιέρα με το καραβάκι μας για τα διάσημα Λάλαρια (ραντεβού στο café Goldfish . Φυσικά κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα επισκεφθούμε κι άλλες παραλίες για μπάνιο όπως είναι το Κάστρο ενώ θα περάσουμε και από τις περιβόητες σπηλιές για να βγάλουμε ωραίες φωτογραφίες.Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μαγιό καθώς θα κάνουμε τις βουτιές μας στα καταγάλανα νέρα του νησιού.Για όσους δεν ακολουθήσουν την κρουαζιέρα τους προτείνουμε να ξεκινήσουν τη μέρα τους με brunch στο Goldfish στο παλιό λιμάνι και στη συνέχεια για βόλτες μέσα στο γραφικά σοκάκια του νησιού. Μπορείτε φυσικά να επισκεφθείτε και μία από τις παραλίες του νησιού για να απολαύσετε το μπάνιο σας.Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο παλιό λιμάνι. Στη συνέχεια, θα επιστρέψουμε στα δωμάτια μας για να ξεκουραστούμε ενώ το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μια χαλαρή βόλτα στη χώρα για ένα βραδινό γεύμα ή ποτό.

3η ημέρα(Σκιάθος - Αναχώρηση για Λάρισα - Θεσσαλονίκη )

Σήμερα θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να κάνουμε τα τελευταία ψώνια μας στην αγορά και στη συνέχεια θα κατεβούμε στο παλιό λιμάνι για να πιούμε ένα καφεδάκι μέχρι να έρθει το καράβι μας.
Στις 16:00 είναι προγραμματισμένος ο απόπλους με άφιξη την Αμαλιάπολη του Βόλου κατά τις 18:30. Στη συνέχεια θα μας περιμένει το λεωφορείο μας για τον δρόμο της επιστροφής. Θα κάνουμε στάση για φαγητό στο Νιαβή για περίπου 30 λεπτά και μετά κατευθυνόμαστε στη Λάρισα και την Θεσσαλονίκη με άφιξη περίπου στις 22:30. Τέλος εκδρομής.

* Για όσους επιλέξουν το 4ημερο πρόγραμμα, την 4η ημέρα προστίθεται προαιρετική εκδρομή σε Σκόπελο και Αλόννησο.

Πληροφορίες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) 23:00
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΣΠΑΘΙ) 23:45
ΞΑΝΘΗ (ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ) 00:30
ΔΡΑΜΑ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) 00:30
ΚΑΒΑΛΑ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ) 01:30
ΣΕΡΡΕΣ (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΕΝΤΡΟ) 02:15
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) 04:00
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) 04:15
ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΤΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) 05:15
ΛΑΡΙΣΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ) 06:15
ΛΑΡΙΣΑ (ΝΙΑΒΗΣ) 06:45
ΑΛΙΜΟΣ (PARKING ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ) 04:00
ΛΑΜΙΑ (ΡΟΥΜΕΛΗ) 04:30
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ (OLYMPUS PLAZA) 04:45
ΚΗΦΙΣΙΑ (ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΛ. ΕΛΑΙΩΝ) 05:15
ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ) 06:30
ΒΟΛΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) 07:00
ΛΙΜΑΝΙ (ΑΧΙΛΛΕΙΟ) 08:30 

Οι αναχωρήσεις μας γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, και Κυριακή, με λεωφορεία από Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βόλο, ενώ ορισμένες αναχωρήσεις γίνονται και από Λαμία, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. 

 • Περιλαμβάνει
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκιάθο μετ' επιστροφής
 • 2 έως 6 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα στούντιο/δωμάτια μέσα στη χώρα της Σκιάθου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση με πλήρη υγειονομική περίθαλψη κατά τη διάρκεια της εκδρομής (σε συνεργασία με τη Generalli Hellas)
 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
 • passport με προσφορές και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του νησιού (εστιατόρια, beach bar, club, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κλπ)

Δεν περιλαμβάνει - Κρουαζιέρα στο γύρο του νησιού ή τη Σκόπελο
- Φόρος διαμονής (την βραδιά ανά δωμάτιο)

 • 0,5€ σε απλά ενοικιαζόμενα καταλύματα
 • 1€ σε 2* καταλύματα
 • 1,5€ σε 3* καταλύματα
 • 2€ σε 4* καταλύματα