ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Γιατί να γίνεις μέλος του MaxTravelClub;

  • «Φύγαμε 3 +1 Free» Με την κάρτα μέλους MAX Club, κάνοντας τρία (3) πολυήμερα ταξίδια τον χρόνο (όπου πολυήμερα να υπολογίζεις από 2 μέρες και πάνω) σου κάνει δώρο μια (1) ημερήσια της αρεσκείας σου!

  •  « Οργάνωσε το μόνος/η σου». Είσαι μέλος σε σύλλογο, σε κάποια ομοσπονδία, σε αθλητική ομάδα, σε ΚΑΠΗ, ή απλά είσαστε πολύ ταξιδιάρικη παρέα; Με την κάρτα μέλους μπορείς να οργανώσεις την οδική εκδρομή που θέλεις για σένα και τους φίλους σου και να κερδίσεις ακόμα και όλο το ταξίδι εντελώς δωρεάν. Ελάχιστη συμμετοχή ατόμων 15 ενήλικες. Η προσφορά ισχύει μόνο για τα οδικά ταξίδια. Στην περίπτωση που προκύψει αεροπορικό τότε θα γίνει ίδια εκ νέου συμφωνία.

· Η συνδρομή σου είναι ετήσια. Γι αυτό τον λόγο η Max Travel σου δίνει το προνόμιο λήξης της κάρτα σου στις 31 Ιανουαρίου κάθε έτους (εξαιρούνται οι κάρτες που θα εκδοθούν μετά τον Νοέμβριο, οι οποίες θα έχουν ημερομηνία λήξης 31 Ιανουαρίου του επόμενου χρόνου) ώστε να μπορείς να εκμεταλλευτείς τις πολυήμερες αποδράσεις των Χριστουγέννων στα προνόμια πριν λήξει το ημερολογιακό έτος. Προσοχή! Τα προνόμια σου μετά την λήξη της κάρτας χάνονται και δεν μεταφέρονται σε άλλο έτος. 

· «FamilyClub» Για τα μέλη της ίδιας οικογενείας με την εγγραφή τους στο club μπορούν να πάρουν μέρος σε family holidays, για τους θερινούς μήνες. Για την συμμετοχή στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν γίνει τουλάχιστον 5 οικογενειακά ταξίδια εντός ή εκτός χώρας το προηγούμενο έτος (Ιανουάριο- Ιανουάριο).  

Με την συμπλήρωση των πεδίων της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας παρέχω την συγκατάθεση μου για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που χορήγησα με σκοπό την επικοινωνίακαι την καλύτερη εξυπηρέτηση μου από την από την εταιρία (ή το τουριστικό γραφείο) MaxTravel

Έλαβα γνώση ότι το ελεύθερο πεδίο μηνύματος της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας δεν ενδείκνυται για την χορήγηση περαιτέρω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εμού ή τρίτων.