ΓΡΕΒΕΝΑ – ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

07/11/2021

Αναχώρηση το πρωί από τα γραφεία μας για την εκδρομή μας. Μετά από την απαιτούμενη στάση θα επισκεφτούμε πρώτα το Παλαιοντολογικό Μουσείο στην Μηλιά (152χλμ). Με την ξενάγηση σας στον χώρο θα γνωρίσουμε τον Μαστόδοντα ηλικίας 3.000.000 χρόνων που ανακαλύφθηκε στη περιοχή, και κατέχει το Ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο παγκοσμίως χαυλιόδοντα μήκους 5,02μ. Θα θαυμάσουμε επίσης τον ρινόκερο του Αγ. Γεωργίου, τον ελέφαντα των Γρεβενών και τα άλλα προϊστορικά ευρήματα.

Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε για το Μουσείο Μανιταριών στην Λάβδα. Βρίσκεται στην περιοχή του Όρλιακα που έχει χαρακτηριστεί ως «περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους» και υψηλής αισθητικής ομορφιάς με τα πολλά ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, την πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Θα κάνουμε μια υπέροχη βόλτα στο καταπράσινο γραφικό χωριό στις πλαγιές της Βόρειας Πίνδου και θα επισκεφτούμε το μουσείο μανιταριών, έναν όμορφο και ζεστό χώρο στον οποίο εκτίθενται όλα τα μανιτάρια της περιοχής και παρουσιάζονται στο φυσικό τους περιβάλλον.

Έχοντας ολοκληρώσει την επίσκεψη μας στην όμορφη Πίνδο θα επιστρέψουμε στα Γρεβενά όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας.

Επιστροφή το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη μετά τις απαιτούμενες στάσεις.

Τιμή συμμετοχής : 16€

Στην τιμή περιλαμβάνεται :

  • Μεταφορά / Συνοδός γραφείου / ασφάλεια αστικής ευθύνης / ΦΠΑ

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται :Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ ιδίων

Αναχωρήσεις

  • 08:00 πμ από Τούμπα-Γήπεδο ΠΑΟΚ - Θύρα 1
  • 08:15 πμ από Πλατεία Αριστοτέλους-Άγαλμα Ελ. Βενιζέλου
  • 08:30 π.μ από Μεγάλου Αλεξάνδρου 130 (Εύοσμος).
  • Από Ν. Μουδανιά: 07:00 πμ από το Κλειστό Γυμναστήριο (Επιβάρυνση 3€)
  • Από Άθυτο: 06:30 πμ από το κεντρικό γραφείο μας (Επιβάρυνση 5€)
  • Επιστροφή : 20.00-21.00 το βράδυ.

Για την επιβίβαση στο λεωφορείο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού - νόσησης ή rapidtest των τελευταίων 48 ωρών.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ