ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 25-26/01


1η Ημέρα : Θεσσαλονίκη - Καρδίτσα - λίμνη Πλαστήρα Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 8:00 π.μ. με προορισμό την Καρδίτσα. Θα επισκεφτούμε την ιερά μονή Κορώνης και θα συνεχίσουμε για το φράγμα της λίμνης πλαστήρα . Στη συνέχεια θα κάνουμε την προγραμματισμένη μας βόλτα στη λίμνη και στα γραφικά χωριά που την περικλείουν. Θα παραμείνουμε για μεσημεριανό φαγητό και στη συνέχεια, μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα επιστρέψουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Προαιρετική βραδινή έξοδο. Διανυκτέρευση 80χλμ.

2η Ημέρα : Καρδίτσα -Τρίκαλα- Θεσσαλονίκη (244 χλμ) Στι.ς 10:00το πρωί και αφού πάρουμε το πρωινό μας θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μαζί με τις βαλίτσες μας, με προορισμό την πόλη των Τρικάλων. Θα επισκεφτούμε το ιστορικό Κουρσούμ Τζαμί, την παλιά πόλη των Τρικάλων καθώς επίσης και την κεντρική γέφυρα Ληθαίου Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το ιστορικό φρούριο των Τρικάλων το οποίο κτίστηκε από τον αυτοκράτορα Α Ιουστινιανό τον 6ο αιώνα. Βρίσκετε βορειοανατολικά της πόλης , και έχει μοναδική θέα σε όλη την πόλη των Τρικάλων. Στο φρούριο θα μείνουμε για φαγητό απολαμβάνοντας το καταπληκτικό τοπίο μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον και τα μοναδικά μονοπάτια που το περικλείουν. Μετά το φαγητό θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Υπολογίζουμε την άφιξη μας στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής. (244χλμ)

Τιμή συμμετοχής : 55€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:

Παιδιά & εκπτώσεις: Παιδιά έως 4 ετών ταξιδεύουν δωρεάν. Παιδιά από 4-12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με 2 ενήλικες πληρώνουν 40 ευρώ.

Περιλαμβάνονται:
Ø Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Ø Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
Ø Έμπειρο Αρχηγό - Συνοδό του γραφείου μας

Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης