ΚΤΗΜΑ ΖΙΩΓΑΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ 
 ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΖΙΩΓΑΣ- ΛΕΥΚΟΧΩΡΙ
04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Αναχωρούμε νωρίς το πρωί στις 08:00 για την ημερήσια εκδρομή στο Αγρόκτημα Ζιώγας, το οποίο βρίσκεται στο Λευτοχώρι. Ελάτε να εκπληρώσετε το όνειρο σας και να ζήσετε για λίγο σαν καουμπόηδες σε μια όμορφη μικρή πόλη του Far West, στην Ziogas Western City. Μόλις μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη,στο χωριό Λευκοχώρι μια μονάδα εναλλακτικού τουρισμού - αγροτουρισμού σας περιμένει για να κάνετε ελεύθερη ιππασία στα γύρω βουνά, να πιείτε τον καφέ σας, να φάτε όπως οι cowboys στο saloon, να περιηγηθείτε στο πάρκο με τα ζώα και να ασχοληθείτε με τις υπόλοιπες υπαίθριες δραστηριότητες. Σας δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα, τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας! Οι δραστηριότητες της Western Ziogas City ποικίλλουν.

Πεζοπορία
Υπάρχει ποικιλία διαδρομών που μπορείτε να ακολουθήσετε στο όρος Κλέπε του Λευκοχωρίου....
Μια εκ των οποίων είναι το ξωκλήσι του Αί Γιώργη. Βρίσκεται στην κορυφή του βουνού και σε υψόμετρο 750m. Από εκεί μπορείτε να δείτε όλο τον κάμπο της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς. Διαδρομή ανάβασης διάρκειας 25 λεπτών.

Ψάρεμα
Σε απόσταση μόλις 200 m από τη φάρμα υπάρχει μια τεχνητή λιμνούλα η οποία προσφέρεται για ψάρεμα. Σημείωση, θα χρειαστεί να φέρετε τον δικό σας εξοπλισμό.


Σκοποβολή - Τοξοβολία
Όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στην τοξοβολία και τη σκοποβολή!!!
Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι είναι σε μορφή παιχνιδιού, με αεροβόλο όπλο και ερασιτεχνικό τόξο...
Φορέστε το καουμπόικο καπέλο σας, βυθιστείτε στην μοναδική ατμόσφαιρα της άγριας δύσης, οπλιστείτε με την φωτογραφική σας μηχανή, σημαδέψτε και πυροβολήστε για να διατηρήσετε τις απίθανες αυτές στιγμές. Αργότερα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής όπου μετά από τις απαραίτητες στάσεις, υπολογίζουμε την άφιξη μας στη Θεσσαλονίκη το βραδάκι. (91 χλμ)


Στην τιμή περιλαμβάνεται : Τιμή συμμετοχής : 10€
Μεταφορά με επιστροφή Παιδικό έως 10 χρονών 6€
Συνοδός γραφείου
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΦΠΑ

   Ώρες αναχώρησης:

  • 08:00 από το Γήπεδο του ΠΑΟΚ, θύρα 1 στην Κλεάνθους
  • 08:15 από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αριστοτέλους
  • 08:30 από τον Εύοσμο, Μεγ. Αλεξάνδρου 130