ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ

ΛΙΜΝΗ ΖΗΡΟΥ-ΠΑΡΓΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη- Λίμνη Ζήρου -Φιλιππιάδα-Πρέβεζα

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 7 για Πρέβεζα δια μέσω της Εγνατία οδού, με ενδιάμεση στάση Γρεβενά (στάση για καφέ) και συνεχίζουμε για Φιλιππιάδα. Θα δούμε την πανέμορφη λίμνη Ζήρου .Στη συνέχεια καταλήγουμε στο ξενοδοχείο , τακτοποίηση δωματίων και δείπνο .Το βράδυ ξεκινάει η διασκέδαση με το <<Καρναβαλικό Κομιτάτο>> της Πρέβεζας με συμμετοχές εκατοντάδων καρναβαλιστών από την ευρύτερη περιοχή , διανυκτέρευση.

2η ήμερα: Πρέβεζα (περιήγηση πόλης)

Μετά τα πρωινό ,περιήγηση της πόλης . Στενά δρομάκια, νεοκλασικά σπίτια και καμπαναριά, δίνουν την αίσθηση ότι ο χρόνος έχει σταματήσει . Στην πόλη θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην πανέμορφη παραλία . Επίσκεψη στα αξιοθέατα της πόλης , στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους και του Αγίου Αθανασίου , στο Ενετικό κάστρο και το σπίτι του Κώστα Καρυωτάκη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , ξεκούραση. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Αμέσως μετά το Καρναβαλικό Κομιτάτο , θα αποχαιρετίσουμε την αποκριά με παραδοσιακή βαρκαρόλα , το <<φωτεινό >> παιχνίδι <<Σύρμα πάνω - σύρμα κάτω >> , την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στην θάλασσα και δεκάδες βεγγαλικά! Το βράδυ δείπνο με αποκριάτικο γλέντι και χορό- διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρέβεζα- Αμμουδιά - Πάργα - Μέτσοβο - Θεσσαλονίκη

Μετά το πρωινό , αναχώρηση για το χωριό Αμμουδιά όπου καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε την περίφημη βαρκάδα ( προαιρετικά ) στις εκβολές του μυθικού ποταμού Αχέροντα. Ακολουθεί η επίσκεψη σε έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής , το Νεκρομαντείο της Εφύρας . Συνεχίζουμε για την μαγευτική Πάργα . Θα δούμε το μεγάλο Ενετικό Φρούριο και το κάστρο της Παναγίας . Φαγητό (εξ ιδίων) και αναχώρηση για το πανέμορφο ορεινό χωριό του Μετσόβου , χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε το βράδυ στην πόλη μας.

Η εκδρομή περιλαμβάνει :

  • Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο του γραφείου μας
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην πόλη της Πρέβεζας και ονομάζετε Maragona Royal
  • 2 Πρωινά και 2 δείπνα (το ένα δείπνο με διασκέδαση) σε πλούσιο μπουφέ
  • Περιήγηση και εκδρομές όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός - συνοδός καθ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ειδικός φόρος διαμονής
  • Τιμή συμμετοχής το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : 160 € με ημιδιατροφή
  • Επιβάρυνση σε μονόκλινο 50€