ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ


ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΕΤΡΙΤΣΚΙ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ SPA

29-31/10/21

1η Ημέρα: Θεσσαλονίκη-Πετρίτσι-Σαντάνσκι (160km)

Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί, καθ' οδών στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για τα σύνορα, έλεγχος ταυτοτήτων και στάση 15 λεπτών στα Duty Free για ψώνια. Αναχώρηση για Πετρίτσι, πόλη στην νοτιοδυτική Βουλγαρία με πληθυσμό 30.000 κατοίκους που περιστοιχίζεται από τα όρη Μπέλες και Πιρίν. Ελεύθεροι στην αγορά της πόλης για ψώνια και βόλτα ,θα επισκεφτούμε τις γνωστές «αποθήκες» για να ολοκληρώσουμε τα οικονομικά ψώνια μας . Συνεχίζουμε για Σαντάνσκι, παραθεριστικό κέντρο στην νοτιοδυτική Βουλγαρία με πληθυσμό 30.000 κατοίκων. Ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τις ιαματικές πηγές, για ανάπαυση και αναψυχή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, γεύμα εξ' ιδίων. Για τον ελεύθερο χρόνο σας, προτείνουμε να επισκεφτείτε την αγορά και τις ανέσεις του ξενοδοχείου (Σάουνα, πισίνα κ.α.). Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Σαντάνσκι

Μετά το πρωινό μας ελεύθεροι για μια βόλτα στην πανέμορφη λουτρόπολη. Σας προτείνουμε μια βόλτα στο καταπράσινο πάρκο της πόλης. Αν προτιμάτε μπορείτε να απολαύσετε μια μέρα χαλάρωσης και μασάζ στους χώρους του ξενοδοχείου. Γεύμα εξ' ιδίων. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

3η Ημέρα: Σαντάνσκι-Θεσσαλονίκη (140km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και μετά ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στην πόλη. Για όσους επιθυμούν η αγορά παραμένει ανοικτή και τις Κυριακές για να συνεχίσετε τα ψώνια σας. Το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στην Θεσσαλονίκη.

  • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:-Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο-Διαμονή στο επιλεγμένο Ξενοδοχείο με πρωινό και βραδινό. -Έμπειρος Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας.- Φ.Π.Α.
  • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο ή εξ ιδίων.

Για την επιβίβαση στο λεωφορείο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού - νόσησες ή rapidtest των τελευταίων 48 ωρών.