Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε μόνο για όσους ταξιδεύουμε μόνοι μας! Σκοπό έχει να μοιραστούμε εμπειρίες από ταξίδια, να γνωριστούμε και ποιος ξέρει... το επόμενο ταξίδι ίσως το κάνουμε παρέα! Αν έχετε φίλους που ταξιδεύουν μόνοι πείτε τους να έρθουν στην παρέα μας! Καλά ταξίδια!


Διαδικασία συνεδρίου!

Speed Dating

Το παιχνίδι του speed dating έχει τους δικούς του κανόνες. Οι γυναίκες κάθονται, και οι άνδρες μετακινούνται στα τραπεζάκια κάθε δέκα λεπτά. Όταν τελειώσει η κάθε τετ-α-τετ συνομιλία, ο καθένας εκ των δύο σημειώνει στην match card του αν ενδιαφέρεται να γνωρίσει καλύτερα το άτομο με το οποίο μόλις μίλησε. Αν έχουμε match, αν δηλαδή δηλώσουν και οι δύο πως θέλουν να γνωριστούν, δίνουμε στον καθένα το μικρό όνομα και το κινητό τηλέφωνο του άλλου. Τα υπόλοιπα, επίθετα, σταθερά τηλέφωνα, e-mail, διευθύνσεις, είναι στο χέρι τους αν θα τα ανταλλάξουν ή όχι αφού συναντηθούν μόνοι τους.

Γιατί, όμως, να δοκιμάσει κανείς το speed dating; Κατ' αρχάς, διότι έχει την ευκαιρία να γνωρίσει σε ένα βράδυ δεκατρείς singles κοντά στην ηλικία και τα ενδιαφέροντά του. Αν αναλογιστούμε πως πλέον όλοι τρέχουμε με απίστευτους ρυθμούς και το εικοσιτετράωρο δεν αρκεί για να κάνουμε όσα θέλουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις διαφορετικά δεκατρία άτομα σε μία μέρα. Ένας δεύτερος λόγος είναι πως εδώ κάνεις ουσιαστικά ό,τι θα έκανες στο Facebook ή παλιότερα στα chatrooms, αλλά με πολύ πιο διασκεδαστικό και πολύ αμεσότερο τρόπο.

Το ζητούμενο δεν είναι απαραίτητα να βρεις το άλλο σου μισό.Υπάρχει όμως πολύς κόσμος που έρχεται εδώ και για να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών του, να γνωρίσει άτομα με τα οποία μοιράζεται κοινά ενδιαφέροντα, ακόμη και να δικτυωθεί επαγγελματικά.

Στοχος μας είναι ..

να είστε ευτυχισμένοι!

Μια παρέα 3 κοριτσιών ... η μια παντρεύεται μετά από γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο .. η άλλη παραπονιόταν πως δεν υπάρχει χρόνος από τους ρυθμούς της ζωής μας για γνωριμίες και η Τρίτη μετά από διαζύγιο με δυο παιδιά ήθελε να φτιάξει την ζωή της χωρίς να τρώει άσκοπα το χρόνο της !

Κάπως έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για εμάς ! Να γνωρίσουμε κόσμο ! Το άλλο μας μισό είναι εκεί έξω... είναι κρίμα να μην το γνωρίσουμε !

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και χρειαζόμαστε όλοι μια συντροφιά ! Μην τρώτε άσκοπα τον χρόνο σας μέχρι να αναγνωρίσετε τι ζητάει ο άλλος !

Οι καλύτερες γνωριμίες γίνονται στις πιο χαλαρές στιγμές.. στις στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης ! Βγάλτε από το μυαλό σας τα προβλήματα της καθημερινότητας και ελάτε για γνωριμίες !!!

Σκοπός της σελίδας αυτής είναι να φέρει κοντά ανθρώπους που ταιριάζουν και απλά δεν έτυχε να συναντηθούν !!!

Εμείς σας προσφέρουμε ταξίδια μοναδικά και ποιοτικά που θα σας μείνουν αξέχαστα παρέα με ανθρώπους που έχουν ανάγκη την συντροφικότητα και ξέρουν τι θέλουν! Σε όλα τα ταξίδια υπάρχει οργανωμένος χρόνος αρκετός για να νοιώσεις την χημεία που υπάρχει και την επιθυμία να γνωρίσεις τον άλλον/η καλύτερα!

Δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο ταξίδι μας

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας; στείλτε μας τα στοιχεία σας !

Προσοχή! Μην ξεχάσετε να μας δώσετε τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τους όρους συμμετοχής του οργανωμένου ταξιδιού

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τους όρους συμμετοχής του συνεδρίου

Ενημερωθείτε εδώ για την πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Με την συμπλήρωση των πεδίων της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας παρέχω την συγκατάθεση μου για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που χορήγησα με σκοπό την επικοινωνίακαι την καλύτερη εξυπηρέτηση μου από την από την εταιρία (ή το τουριστικό γραφείο) MaxTravel

Έλαβα γνώση ότι το ελεύθερο πεδίο μηνύματος της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας δεν ενδείκνυται για την χορήγηση περαιτέρω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εμού ή τρίτων.